Mert mindig van mit csinálni \o/

Letsdosthg!

Letsdosthg!

Társadalom kritika LEGO fokon!

2015. február 03. - GaboorR

Ez a videó inspirált arra, hogy megnézzem a The Lego movie-t. Egy hibát követtem el: hogy vártam vele pár hetet. 

Ahogy Szirmai úr is elmondja: ez a film SMART. Az elején a hideg kirázott, egyrészt a tökéletesen kidolgozott film-valóság párhuzam miatt, másrészt meg elfogott a Lego nosztalgia. Fokozatosan kerülnek elő azok a Lego elemek, amik gyerekkorom alkalmával szintén ott voltak a közelemben, és maga az építés/kreativitás megjelenítése és a történetbe felfűzése abszolút átjön a képernyőn keresztül. Nem gyakran nevettet meg valami úgy, hogy egyedül nézem, de ez képes volt rá. Azt hiszem érdemes lesz eredeti nyelven is megnézni, de amúgy nem volt különösebb bajom a szinkronnal sem. 

Ezt a filmet bátran ajánlom 0- végtelen éves korig. És ne kövessetek el ilyen hibát mint én, hogy vártok vele pár hetet... ;)hr_the_lego_movie_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://letsdosthg.blog.hu/api/trackback/id/tr37136081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása