Mert mindig van mit csinálni \o/

Letsdosthg!

Letsdosthg!

Flashback: Kaland és tréning Grúziában

Harmadik nap

2016. március 10. - GaboorR

Első nap, Második nap

Belevágtunk a tréningbe! Volt mindenféle kreatív névtanulás, csapatépítős játékok és megfogalmaztuk az elvárásainkat – mindent amit szeretnénk megtanulni a híres „tudás, képesség, attitűd” fogalmi háromszögön belül.

2015_11_18_hr_215_custom.JPG

Vásároltunk egymástól betűket, vezettük egymást vakon, adogattuk egymásnak a párnabombát, nevettünk, frusztrálódtunk, másztunk, emeltünk, gondolkodtunk, éreztünk… az első nap tréning része igazán sűrű és tartalmas volt, bőséges szünetekkel ellátva.

img_20151119_130635.jpg

Este interkulturális alkalmat tartottunk, ahol minden nemzet bemutathatta saját országának nevezetességeit, valamilyen különleges ételét, italát. Mi vittünk nekik néhány nyelvtörőt, melyeket igazán ügyesen abszolváltak a résztvevők! A többiek mutattak be táncokat, a németek az országuk dialektusaival készültek és főztek németesen teát, a „hollandok” a velük kapcsolatos sztereotípiákat játszották el, néhányan meg énekeltek – szóval széles és izgalmas volt a paletta.

2015_11_19_hr_2_14_custom.JPG

Az este hátralevő részében zenés-táncos mulatság, és az alkoholok elpusztítása következetett! Tátratea, konyak, bor, unicum… és még sorolhatnám. Bőséges választék volt. És ha megéheztünk akkor rengeteg sós és édes finomság tárulkozott elénk a nemzetek asztalainál.

Ezek után kíváncsi leszek, hogy mi mindent tartogat még számunkra Grúzia!

img_20151119_113255.jpg

Negyedik nap

A bejegyzés trackback címe:

https://letsdosthg.blog.hu/api/trackback/id/tr578459868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása